TRADUCTOR

jueves, 6 de marzo de 2014

situació geogràfica



Situació Geogràfica:

Norwich és una ciutat d'Anglaterra, capital del districte de Norfolk. Segons el cens de 2006, té una població de 127.600 habitants.


Canterbury és una ciutat del sud-est d'Anglaterra, no lluny de Londres, sobre el riu Stour, pertanyent al comtat de Kent. És famosa per la seva bella catedral. Tenia 42.258 habitants l'any 2001.


Caen és un municipi francès, situat al departament de Calvados i a la regió de Baixa Normandia, situat vora els marges del riu Orne. L'any 1999 tenia 114.007 habitants.


Constantinoble és el nom antic de l'actual ciutat d'Istanbul, a Turquia. El nom deriva del seu fundador, l'emperador romà Constantí el Gran.


Jerusalem és una ciutat de Palestina, capital de l'estat d'Israel des de 1950, capitalitat no reconeguda internacionaliment per la majoria d'estats del món. És considerada pels palestins com a capital nacional.




Gènova és una ciutat d'Itàlia que compta amb 600.000 habitants, anomenats genovesos. És la capital de la província homònima i de la regió de la Ligúria.


Tolosa o Tolosa de Llenguadoc és una ciutat d'Occitània i capital del Llenguadoc. Administrativament és una comuna capital del departament de l'Alta Garona i de la regió del Migdia-Pirineus.


La Vall de Boí és un municipi de la comarca de l'Alta Ribagorça el centre del qual és la vall de Boí, que dóna nom al municipi. És un conjunt de valls i serralades de la part nord-oriental de la comarca, de la qual n'és el municipi més extens, entre la Vall de Barravés i la Vall Fosca.






No hay comentarios:

Publicar un comentario